Leírás
Kombi-Sol® termékcsaládunk kiváló minőségű funkcionális adalékokkal készült. A Kombi-SOL MARINÁD PIKÁNS fűszerkeveréket vízzel vagy vízzel és olajjal összekeverve javasoljuk felhasználni. Vízzel való keverés esetén 1 rész fűszerkeveréket 2-3 rész vízzel csomómentesen elkeverjük és a húst beleforgatjuk. Víz és olaj esetén 1 rész fűszerkeveréket 1 rész vízzel és 1 rész olajjal keverjük össze és ebbe forgatjuk a húst.A Kombi-SOL MARINÁD PIKÁNS fűszerkeveréket szeletelt vagy darab húsokhoz pl. szeletelt tarja, karaj, marhahús, baromfi húsokhoz ajánljuk, egyenletesen befűszerezve a húsok felületét. A Kombi-SOL MARINÁD PIKÁNS fűszerkeverék tartalmazza a szükséges só mennyiséget.Kombi-SOL MARINÁD PIKÁNS fűszerkeverék 10 kg húshoz elegendőKisüzemi kiszerelés.GMO és gluténmentes.További információk
| Adagolás | 0,4 kg/10 kg hús |
|---|---|
| Tárolás | Napfénytől védve , száraz hűvös helyen. |
| Mértékegység | CSOMAG |
| Csomagolás | Aromazáró csomagolásban |
| Kiszerelés | 0,4 kg/csomag |
| Felhasználható | Darabolt húsok marinálása, sült húsok készítéséhez. |
| Összetétel | fűszerek, őrölt fűszerpaprika édes és csípős , majoranna őrölt, fehérbors őrölt, fokhagyma granulátum, koriander őrölt, mustármag őrölt, köménymag őrölt, szerecsendió őrölt, vákumsó, dextróz, izfokozó /E621/, savanyúságot szabályzó /E262(ii).citromsav/E33 |
Hasznos linkek
Rólunk