Leírás
A szőlőcukor (glükóz) a legegyszerűbb szénhidrát – monoszacharid -, mely bizonyos élelmiszerekben (pl. szőlő) önmagában is előfordul. A glükóz fontos részét képezi étrendünknek szinte azonnal felszívódik a szervezetben. A szőlőcukor a sejtek legfontosabb tápanyaga, vérünk állandó és nélkülözhetetlen komponense.Élő szervezetben a glükóznak csak a D optikai izomerje fordul elő, melyet dextróznak neveznek.Starterkultúrás szárazárukhoz ajánlott.Nagyüzemi kiszerelésTovábbi információk
| Adagolás | a technológiai utasítás szerint |
|---|---|
| Tárolás | Száraz hüvös helyiségben |
| Mértékegység | CSOMAG |
| Csomagolás | aromazáro tasakban |
| Kiszerelés | 25kg/zsak |
| Felhasználható | Élelmiszergyártásra |
Hasznos linkek
Rólunk